Rüyada cenazeye gidememek

Rüyada cenazeye gidememek parlak bir kariyere sahip olunacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına rivayet eder.

Rüyada cenazeye gidememek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Rüyada bir cenazeye gitmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeye evine gitmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yeni mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments