Rüyada kendi cenazesine gitmek

Rüyada kendi cenazesine gitmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada kendi cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namazına gitmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada cenazeye gidememek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kendi cenazesine gitmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada cenazeye evine gitmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments