Rüyada bir cenazeye gitmek

Rüyada bir cenazeye gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, bir beladan kurtulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek yeni bir işe gireceğine, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze evine gitmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada cenaze namazına gitmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada cenaze törenine gitmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenazenin önünden gitmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada cenazeye evine gitmek isteklerinize kavuşacağınıza, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments