Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada cenazeye evine gitmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenazeye gitmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeye gidememek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada cenazenin önünden gitmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir cenazeye gitmek patlama noktasına geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments