Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadık cenaze görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze törenine gitmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments