Rüyada cenazeye evine gitmek

Rüyada cenazeye evine gitmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada cenazeye evine gitmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada cenaze evine gitmek ister istemez çok üzüleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada cenazeye evine gitmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada cenaze törenine gitmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Rüyada cenazenin önünden gitmek ömrünün de uzun olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalettir.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek şansın ve bahtının da açılacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin cenazesine gitmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments