Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazına gitmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada cenaze evine gitmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada cenazeye gitmek güvensizlik duymaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada cenazeye evine gitmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments