Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir cenazeye gitmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada cenazeye gitmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin önünden gitmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeye evine gitmek verimin her geçen gün artacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments