Rüyada cenaze ve mezar görmek

Rüyada cenaze ve mezar görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada cenaze ve mezar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada mezar cenaze görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Rüyada cenaze ve mezar görmek işlerinin toparlanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara cenaze koymak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak yönetici olacağına, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments