Rüyada mezara cenaze koymak

Rüyada mezara cenaze koymak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, iyi halini yitireceğine, pek az kazanç getireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara cenaze koymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada mezara cenaze koymak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini mezara koymak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini mezara koymak hastalıklarının düzeleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendini mezara koymak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada canlı mezara koymak kötü günleri arkasında bırakacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments