Rüyada mezardan cenaze çıkarmak

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak işlerin bir anda azalacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden cenaze çıkarmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Rüyada mezara cenaze koymak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Rüyada cenaze ve mezar görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments