Rüyada mezarlık ve cenaze görmek

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık ve cenaze gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze mezar görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada mezar cenaze görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada mezarda cenaze görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak verilen  sözlerin tutulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada cenazeyi mezara koymak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Rüyada mezara cenaze koymak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments