Rüyada taş seçmek

Rüyada taş seçmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, geleceğine bakacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada taş seçmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada taş seçmek kurulu bir düzene sahip olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma seçmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kravat seçmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba seçmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pantolon seçmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm seçmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada mercimek seçmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşarp seçmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments