Rüyada nar seçmek

Rüyada nar seçmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Rüyada nar seçmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada nar seçmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada telefon seçmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm seçmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Rüyada elma seçmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nohut seçmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Rüyada film seçmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı seçmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet eder.

Rüyada meyve seçmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments