Rüyada ceviz seçmek

Rüyada ceviz seçmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, elinin bolluk göreceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ceviz seçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada ceviz seçmek yeni bir ilişkiye başlamaya, şükür içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada nohut seçmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına yorulur.

Rüyada salatalık seçmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan seçmek hem işinde başarılı olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işarettir.

Rüyada küpe seçmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalettir.

Rüyada araba seçmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada oda seçmek büyük savaşların yaşanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye seçmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments