Rüyada çatlak bardak görmek

Rüyada çatlak bardak görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, zenginlik içinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Rüyada çatlak bardak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada çatlak cam bardak görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada çatlak bardak görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına yorulur.

Rüyada tavanda çatlak görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, isyan edeceğine alamet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar çatlağı görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments