Rüyada çatlak bilezik görmek

Rüyada çatlak bilezik görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak bilezik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Rüyada çatlak bilezik görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, her zaman neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada göbekte çatlak görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bacakta çatlak görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak gözlük görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuk çatlağı görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yerde çatlak görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada çatlak cam görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments