Rüyada canlı balık yakalamak

Rüyada canlı balık yakalamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada canlı balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada canlı balık yakalamak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalettir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak kazancının da artacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalettir.

Rüyada canlı tavşan yakalamak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı ördek yakalamak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada canlı keklik yakalamak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek balık yakalamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments