Rüyada canlı bıldırcın yakalamak

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak çok güzel günler geçireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak özellikle para konusunda şansının açılacağına, ona şifa olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bıldırcın görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, rahat rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın beslemek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments