Rüyada altın rengi saat takmak

Rüyada altın rengi saat takmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, anne babaya müjde verileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi saat takmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada altın rengi saat takmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın renginde kol saati görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sorunlar altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada altın rengi kol saati görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi saat görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işarettir.

Rüyada altın rengi yüzük takmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada reşat altın takmak ihanete uğrayacağına, küslüklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada altın kol saat takmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak helal rızıklara kavuşulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments