Rüyada canlı beyaz tavuk görmek

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek ferahlığa çıkacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk pişirmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada canlı tavuk yemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada canlı tavuk görmek o işten ekmek yiyeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk almak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments