Rüyada canlı tavuk almak

Rüyada canlı tavuk almak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada canlı tavuk almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada evde canlı tavuk görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk kesmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yemek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada canlı tavuk yakmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, canlanacağına yorulur.

Rüyada canlı tavuk satın almak darlığa düşmeyeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments