Rüyada canlı tavuk görmek

Rüyada canlı tavuk görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada canlı tavuk gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada canlı tavuk kesmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına inanılır.

Rüyada canlı tavuk yakalamak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk pişirmek âlim kimselerden feyz alacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada canlı tavuk almak işlerin düze çıkarılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yemek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments