Rüyada evde canlı tavuk görmek

Rüyada evde canlı tavuk görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, iç sıkıntısına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evde canlı tavuk gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada canlı tavuk pişirmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada canlı tavuk satın almak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk kesmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk yakmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments