Rüyada kuyudan balık yakalamak

Rüyada kuyudan balık yakalamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık tutmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalettir.

Rüyada kuyuda balık tutmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda balık görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada birini kuyudan kurtarmak işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada kuyuda su görmek güzel bir iş fırsatına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments