Rüyada çamurdan sel görmek

Rüyada çamurdan sel görmek başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çamurdan sel gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada çamur sel görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada çamurdan sel görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada sel ve çamur görmek büyük tartışmaların yapılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamur seli görmek hasret giderileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada çamurlu sel görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur ve sel görmek komşularla ters düşüleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel baskını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sel ve yangın görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments