Rüyada sel baskını görmek

Rüyada sel baskını görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına yorulur.

Rüyada sel baskını gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada sel baskınından kurtulmak yeni iş kapılarının açılacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada su baskını sel görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel baskını görmek zor bir dönem geçirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel su baskını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada su baskınından kurtulmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada baskın yapıldığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işarettir.

Rüyada asker baskını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baskına uğramak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments