Rüyada çamur çiğnemek

Rüyada çamur çiğnemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada çamur çiğnemek gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Rüyada çamur çiğnemek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar çiğnemek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş çiğnemek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü eti çiğnemek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın çiğnemek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek yakın çevresine fikir danışacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Rüyada dil çiğnemek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments