Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek zor durumlara düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha rahat bir hayatı olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek önünü açacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments