Rüyada ölü eti çiğnemek

Rüyada ölü eti çiğnemek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine inanılır.

Rüyada ölü eti çiğnemek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada ölü eti çiğnemek ağız tadı ile yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et çiğnemek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan eti çiğnemek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada insan eti çiğnemek makamının sarsılmayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine delalet eder.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek rakiplerin üzüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütün çiğnemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işarettir.

Rüyada üzüm çiğnemek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments