Rüyada zeytin basmak

Rüyada zeytin basmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin basmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada zeytin basmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada odayı su basmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada al basmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara basmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime basmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak sevdiği insana kavuşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine basmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments