Rüyada merdivene idrar yapmak

Rüyada merdivene idrar yapmak kişinin evlatlarının artacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada merdivene idrar yapmak gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada merdivene idrar yapmak çok hayırlı günler görüleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada toprağa idrar yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak büyük miktarda para kazanılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah idrar yapmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla idrar yapmak allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak zafer elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments