Rüyada idrarını üzerine yapmak

Rüyada idrarını üzerine yapmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada idrarını üzerine yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve idrar yapmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada suya idrar yapmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, onları gücendireceğine rivayet eder.

Rüyada bol idrar yapmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına tabir olunur.

Rüyada altına idrar yapmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, başına türlü belalar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfağa idrar yapmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kindar olacağına tabir olunur.

Rüyada bardağa idrar yapmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments