Rüyada camdan düşerken kurtulmak

Rüyada camdan düşerken kurtulmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, zarara gireceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak zor durumda kalacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada düşerken kurtulmak hasta olacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak yaşamın kolay hale geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Rüyada esir düşüp kurtulmak işlerin daha kötüleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, gelir elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments