Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, düşmanına galip geleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bunun farkına varacağına inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya para düşürmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments