Rüyada kırılmış cam parçaları görmek

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış cam parçaları gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam parçası yemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kırık cam parçaları görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalettir.

Rüyada cam parçası görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada cam parçası kusmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments