Rüyada kırık cam parçası görmek

Rüyada kırık cam parçası görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçası gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak verimli ve bereketli işler yapacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırık cam parçaları görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada kırık cam parçası görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ağzında cam parçası görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Rüyada cam parçalarını toplamak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments