Rüyada kırık cam parçaları görmek

Rüyada kırık cam parçaları görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, şifa bulacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçaları görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Rüyada cam parçası yemek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments