Rüyada ağzında cam parçası görmek

Rüyada ağzında cam parçası görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında cam parçası görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada cam parçası kusmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments