Rüyada araba camı silmek

Rüyada araba camı silmek mutluluğunun daim olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kavgaların büyüyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, parasız kalmaya, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba camı silmek gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada araba camı silmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs camı silmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada kirli cam silmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada pencere camı silmek çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde cam silmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments