Rüyada pencere camını silmek

Rüyada pencere camını silmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mali krize gireceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada pencere camını silmek gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Rüyada pencere camı silmek halsizleşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada pencere camını silmek çok büyük mutluluklar tadacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada pencere silmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Rüyada pencere sildiğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere silmek çok daha büyük adımların atılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam sildirmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının cam sildiğini görmek güzel bir iş fırsatına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments