Rüyada cam çatlağı görmek

Rüyada cam çatlağı görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cam çatlağı gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Rüyada çatlak cam bardak görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak cam tabak görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada çatlak cam görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada cam çatlağı görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çatlak bacak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada çatlak gözlük görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak topuk görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments