Rüyada çatlak duvarlı ev görmek

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak duvarlı ev gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, en tepkedeki kimse olacağına delalettir.

Rüyada duvar çatlağı görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlak duvar görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evde çatlaklar görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada evde çatlak görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özgür

Ruyada bir eve giriyoruz evin önünde yani ev kapısı önünde ikiside memur ellerinde kagit var ama bunlara kapıyı acmiyorlar ben soruyorum bunlara niçin geldiniz diye onlarda evde oturulmaz raporu vereceklerini söylüyorlar ben içeriye giriyorum ölmüş halamı görüyorum çocukları ve eşi evdeler korkuyorlar bunlar bende baktığımda duvarlar çatlak ve tavan göçecek gibi duruyor ben yıkılmaz diyorum burası sonra başka bir mekanmis gibi sanki tamir etmeye çalışıyoruz yol önünde villa görüyorum sağında sol