Rüyada çatlak cam bardak görmek

Rüyada çatlak cam bardak görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayattan her istediğini alacağına delalettir.

Rüyada çatlak cam bardak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada çatlak cam bardak görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çatlak cam görmek kazancının günbegün artacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalettir.

Rüyada çatlak cam tabak görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam çatlağı görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada tavanda çatlak görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments