Rüyada çatlak bacak görmek

Rüyada çatlak bacak görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, belki ölümler görüleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çatlak bacak gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada çatlak bacak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta çatlak görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak duvar görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada çatlak pencere görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karnında çatlak görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada çatlak gözlük görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada çatlak yer görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments