Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak ekmeğinin artacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak yakında işlerinin aksayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulmaktadır.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, ticaretin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kazıp çıkarmak varlık içinde yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak mutluluğunun da artacağına, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments