Rüyada toprak kazıp altın bulmak

Rüyada toprak kazıp altın bulmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kime gideceğine yorulur.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments