Rüyada fırtına ve sel görmek

Rüyada fırtına ve sel görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına ve sel gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada fırtına ve sel görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel fırtına görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada fırtına sel görmek zenginliğini kaybedeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu fırtına görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada fırtına rüzgar görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments