Rüyada dere sel görmek

Rüyada dere sel görmek sıkıntılarını atlatacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere sel gördüyseniz:

  • Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız mevcut durumunuza dürüst yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada derede sel görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere sel görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Rüyada yolda sel görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketi görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada sel aldığını görmek yaşamını kolaylaştıracağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada selde yüzmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments