Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük şehirde olduğunu gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada büyük şehir gezmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir şehir görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada şehir dışına taşınmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments